Onderhoud

Technische controle

Uw spa heeft dezelfde aandacht nodig als uw auto. Bij een onderhoud voeren wij steeds een volledige technische controle uit. We maken de spa voor u leeg, reinigen de kuip, jets en leidingen, … We maken ter plaatse een werkbon / statusrapport van uw spa en alles wat al dan niet nauwgelet in de gaten dient gehouden te worden. Daarbij hanteren we een vaste prijs per onderhoud (zonder eventuele herstellingen), incl. vervoerskosten, werkuren, producten voor één jaar en een set filters.  Indien onderdelen moeten vervangen worden maken wij uitsluitend gebruik van Gecko-onderdelen.

Gecko – Premium partner

Gecko is de toonaangevende fabrikant en met 25 jaar ervaring dus ook de perfecte partner voor elke spafabrikant ter wereld. Bij Gecko is het begrijpen van de omgeving en de verwachtingen van de spa-gebruiker de sleutel tot het ontwerpen en maken van de perfecte bedieningssystemen, intuïtieve toetsenborden, krachtige maar efficiënte pompen en accessoires met toegevoegde waarde voor spa’s. Wanneer een gebruiker een knop aanraakt of een toets indrukt op het scherm verwacht hij al hoe zijn spa op zijn commando’s moet reageren. Hij evalueert bij elke interactie de kwaliteit van de ervaring die hij associeert met zijn spa.

Bij Gecko staat de expertise van de ontwerpteams hoog aangeschreven. De industriële, elektronische, mechanische en software-ingenieurs werken samen met de gebruikersinterfaceontwerpers in een unieke en creatieve omgeving waar hun vaardigheden en talenten worden ingezet ten behoeve van onze klanten.

Het werk strekt zich uit over een verscheidenheid van processen, zoals productverpakking in kunststof, staal en aluminium. Ze beschikken over bewezen deskundigheid op het gebied van gieten, spuitgieten en fabricage en over de technische en praktische knowhow voor de ontwikkeling van producten met zeer specifieke eisen, waaronder elektronica voor ruwe, vochtige en warme omgevingen. Gecko maakt ook motor- en temperatuurregelingen, microcontrollerontwerp, embedded software en nog veel meer. Deze productiefaciliteiten en het wereldwijde netwerk van leveranciers geven hen een duidelijk voordeel en het streven naar hoge normen en kwaliteit betekent dat de klanten verzekerd zijn van de hoogste kwaliteit.